TANKOTANSSI

Tankotanssi

    Mind Body Yoga Oy tunneilla  pääset tankotanssin avulla huippukuntoon hauskasti! Siisti ja korkea sali alastulopatjoineen mahdollistavat tankotanssin kokonaisvaltaisen harjoittelun. Asensimme tankosaliin parkettilattian tuomaan mukavuutta harjoitteluun.

Tankoina käytämme X-Polen teräs tankoja 45mm joita käytetään tankotanssin POSA Kilpailuissa suomessa sekä maailmalla. Tilassa on myös  suomalaisia FitPole-tankoja. Salistamme löytyy 42 sekä 48 mm paksuisia fitpolen tankoja.

Tankotanssitunneille pue yllesi lyhyt urheilutoppi sekä lyhyet shortsit ja lämmittelyyn mukavat joustavat vaatteet. Tarvitset tunnilla myös juomapulloa sekä pientä pyyhettä tankojen puhdistamista varten. Tule rohkeasti mukaan ilman aikaisempaa kokemusta liikunnasta.

Poistathan ennen tankotunnille tuloa korut sekä terävät esineet tankoiluvaatteista, jotta tangot eivät naarmuunnu. Tunneilla pidämme hyvän ja turvallisen harjoittelun sekä lämminhenkisen energian. Otathan huomioon kaikki kanssa tankoilijat! Iloitaan aina oman tason saavutuksista yhdessä!

Olemme pitkään ohjanneet tankotanssitunteja kaikenikäisille Ohjaajiina toimii hyvin koulutetut opettajamme.

Ohjattuja tunteja sekä yksityis- ja polttaritunteja järjestämme sopimuksen mukaan – ota meihin yhteyttä!

 

Tankotanssin valmennusryhmä on niin lasten, nuorten ja aikuisten kovemmin treenaaville suunnattu. Harjoittelemme ryhmässä tangolle esiintymistä.

Hienoja liikkeitä on kaikille vartalo ja kehotyypeille sopivia. Uusimpia tangolla tehtäviä temppuja on aina hauska oppia!

Vaativiin temppuihin meillä löytyy laskeutumispatjat.

Turvalliseen treenaamiseen opetamme kilpailijoille lattiatyöskentelyä ja joustavia siirtymiä tangolle.

Esiintymistaitoja, meillä kohotat itsetuntoa ja ryhmähenkeä. Opetellaan onnistumisista nauttimiseen sekä sietämään myös epämukavuusalueella olevia asioita. Pääopettajamme Satu Myllymäki on harrastanut tankotansiia v. 2009 ja opettanut vuodesta 2010 lähtien. Valmentanut v. 2017 alkaen. 

Oppia Satu on hakenut laajasti tankotanssin opettajilta.  kilpailemalla kotimaassa sekä kansainvälisiltä kisalavoilta sekä Italian maajoukkueen treenileireiltä. Ulkomaisten sekä kotimaisten tankotanssin osaajien tunneilla kiertänyt  useiden vuosien ajan. 

 

Tankotanssi-tuntivalikoima

Tankotanssitunnit pääset varaamaan tästä! Tervetuloa tunneille!

Pole Start

Tällä tunnilla pääset tutustumaan tankotanssiin! Tunti on tarkoitettu ensikertalaisille ja aloittelijoille,  tunti sopii kaikille lajista kiinnostuneille. Tunnilla tutustutaan tankotanssin perusliikkeisiin, pyörähdyksiin ja turvalliseen tankotanssitekniikkaan. Ei sisällä inversioliikkeitä (pää ylösalaisin liikkeitä).

Pole Open Level

Tunnin sisältö rakentuu ohjattavien oppilaiden tason mukaan. Avoimen tason tunnille voi tulla alkeista alkavat ja ihan sinne edistyneimpiin lajin harrastajiin. Tunnille saat itsellesi sopivaa harjoitusta. Tunnilla pääset näkemään lajia laajalti ja voit yllättyä omista taidoistasi kokeilemalla myös haastavimpia liikkeitä.

Pole Tankotanssi  jatkotaso 

Tällä tunnilla pääset tekemään kivoja spinnejä tangon ympäri, Tunnilla pääset tekemään aina helpomman liikkeen mutta myös voit kokeilla astetta haastavampaa liikettä mm. takanojan, kaksonen ja skorpionin. Tunti soveltuu Pole Start sekä Open Level -tunneilla käyneille.

Pole 2-3

Tunnin pääpaino on 2-3 tason liikkeiden perus tekniikoiden opettelussa sekä niiden yhdistelyissä jo opittuihin liikkeisiin. Tunnilla tehdään paljon erilaista akrobatiaa niin tangolla kuin lattiallakin, liikkeitä ylösalaisin, sekä yhdistetään pyörähdyksiä ja liikkeitä pieniksi kokonaisuuksiksi. Tunnilla kehität erityisesti voimaa, notkeutta ja koordinaatiota.

Tunnille vaaditaan perustekniikkaa (kiipeäminen, invertti, alkeistason pitoliikkeitä).

Valmennus ryhmä/kovemmin treenaavat

Tämä tunti on kovemmin treenaaville tavoitteellisesti treenaaville sekä kilpaileville tankotanssijoille. Tällä tunnilla ei ole ala -eikä yläikärajaa. Meillä koko valmennusryhmä hajoittelee samassa. Tunnilla tehdään monipuolisia lattia sekä ilma akrobatia liikkeitä. Tankotanssin helpommista komboista aina hyvin haastaviin komboihin. Liikkuvuutta vaativia voimaa vaativaa temppuilua sekä Dynaamisia liikkeitä sekä komboja. Laajoja heittoja. Tunnilla tehdään sekä staattisen tangon että spinny tangon liikkeitä.  Teemme monipulisia harjoitteita tanssin sekä ilmaisun saralta. Tälle tunnille tarvitset iloisen mielen sekä halun  haastaa kehoa vaikeimpiin temppuihin tangolla sekä lattialla.  Liity meidän huippu osaavaan ryhmään jossa opettajana toimii lajin parhaat sekä kokeneimmat opettajat. 

 

Tankotanssi KEVÄT 2024 Tanssi dance mix

Yksityistunnit

Järjestämme yksityistunteja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin!

Ota yhteyttä jos haluat viettää tyhy-päivää, polttareita tai vaikka kokoat kaveriporukan ja vietät erilaisen illan kavereiden kanssa. Räätälöimme juuri sinun toiveidesi mukaisen tunnin tai tapahtuman.

Myös lasten syntymäpäivät voidaan järjestää monin eri toiminnoin, lasten toiminnallisen, tankotanssin sekä ilmajoogan parissa.

TANKOTANSSI KURSSIT  ILMOITTAUDU KURSSILLE ! LÄHETÄ VIESTI P.0405808006

 

 

 

 – Tankotanssin alkeet tason tunti 

13.3-17.04.2024 klo 16.30-17.30 keskiviikko

Tunnin ohjaa Marianna Kettunen. hinta 62e 6 -viikkoa kertamaksulla tunnille  14e

 Alkeet tunnille voit tulla ensikertalaisena tai palata tauon jälkeen hauskanlajin pariin. 

Tervetuloa!

 Ilmoittaudu NYT!

satu.myllymaki@mindbodyyoga.fi

tai varaa paikka varauskalenterista!

 

 

Tankotanssi  kevät 2024 Jatkotaso 

Torstaisin klo 18.45-19.45 Tunti on avoimen tason tunti!

kertamaksu 14e tai jollain meidän sarjakortilla 115e 10 xkortti opiskelija työtön 105e  10x kortti

opettaja: Nella Tervonen

tuntia ei ole 29.2, 7.3. 2024

 

 

 TANKOTANSSI ALKEET TUNTI LAUANTAISIN!

Tankotanssi alkeet kurssi  kevät kesä 16.3., 23.3. 2024 13.4-25.5.2024 Harjoittelu etenee ryhmän mukana. Ei tarvitse aikaisempaa kokemusta liikunnasta tai tankotanssista. Kurssi kestää 9-viikkoa hinta 104e 

kurssille otetaan 10 hlö

Lauanta klo 15.00-16.00  Aikuiset sekä nuoret yli 14-vuotiaat

opettaja: Helmi Korpi 

 

 

TANSSI DANCE MIX TUNNIT KURSSI BY SARIANNA RAISIO

Tanssitunnit kurssit Tanssitunnilla teemme tanssin koreoita sekä tanssin akrobatiaa monipuolisesti. opettaja: Sarianna Raisio

maanantai 22.01-6.5.2024 aikuiset ja nuoret aikuiset  jatkotaso 14- viikkoa 148e

klo 17.30-18.30 kurssia ei ole 4.3, 1.4. 

 

Lue kursseista lisää retriitit ja kurssit sivulta. Tai tutustu  Instagram tai Fb sivuiille.

Kaikki lasten kurssit löydät etusivulta! Ilmoittaudu kurssille, kysymykset satu.myllymaki@mindbodyyoga.fi

P.0405808006 watsapp

 

Pin It on Pinterest