TANKOTANSSI

Tankotanssi

Lajia on voinut harrastaa jo useamman vuoden ajan Suomessa. Tankotanssi on saavuttanut huikean suosion, sillä se kehittää monipuolisesti koko kehon lihaksistoa ja koordinaatiota. Mind Body Yoga Oy tunneilla  pääset tankotanssin avulla huippukuntoon hauskasti! Siisti ja korkea sali alastulopatjoineen mahdollistavat tankotanssin kokonaisvaltaisen harjoittelun. Asensimme tankosaliin parkettilattian tuomaan mukavuutta harjoitteluun.

Tankoina käytämme X-Polen teräs tankoja 45mm joita käytetään tankotanssin POSA Kilpailuissa suomessa sekä maailmalla. Tilassa on myös  suomalaisia FitPole-tankoja. Salistamme löytyy 42 sekä 48 mm paksuisia fitpolen tankoja. Lisätietoja tuotteesta: www.ahlsport.com

Tankotanssitunneille pue yllesi lyhyt urheilutoppi sekä lyhyet shortsit ja lämmittelyyn mukavat joustavat vaatteet. Tarvitset tunnilla myös juomapulloa sekä pientä pyyhettä tankojen puhdistamista varten.

Poistathan ennen tankotunnille tuloa korut sekä terävät esineet tankoiluvaatteista, jotta tangot eivät naarmuunnu.

Olemme pitkään ohjanneet tankotanssitunteja kaikenikäisille.

Ohjattuja tunteja sekä yksityis- ja polttaritunteja järjestämme sopimuksen mukaan – ota meihin yhteyttä!

 

Tankotanssin valmennusryhmä on niin lasten, nuorten ja aikuisten kovemmin treenaaville suunnattu. Harjoittelemme ryhmässä tangolle esiintymistä.

Lukuisia pakolliset liikkeet sarjoja. Uusimpia tangolla tehtäviä temppuja.

Vaativiin temppuihin meillä löytyy laskeutumispatjat.

Turvalliseen treenaamiseen opetamme kilpailijoille lattiatyöskentelyä ja joustavia siirtymiä tangolle.

Esiintymistaitoja, meillä kohotat itsetuntoa ja ryhmähenkeä. Opetellaan onnistumisista nauttimiseen sekä sietämään myös epämukavuusalueella olevia asioita. Pääopettajamme Satu Myllymäki on harrastanut tankotansiia v. 2009 ja opettanut vuodesta 2010 lähtien. Valmentanut v. 2017 alkaen. 

Oppia Satu on hakenut kilpailemalla kotimaassa sekä kansainvälisiltä kisalavoilta sekä Italian maajoukkueen treenileireiltä. Ulkomaisten sekä kotimaisten tankotanssin osaajien tunneilta ja kursseita useiden vuosien ajan. 

Tankotanssi-tuntivalikoima

Tankotanssitunnit pääset varaamaan tästä! Tervetuloa tunneille!

Pole Start

Tällä tunnilla pääset tutustumaan tankotanssiin! Tunti on tarkoitettu ensikertalaisille ja aloittelijoille,  tunti sopii kaikille lajista kiinnostuneille. Tunnilla tutustutaan tankotanssin perusliikkeisiin, pyörähdyksiin ja turvalliseen tankotanssitekniikkaan. Ei sisällä inversioliikkeitä (pää ylösalaisin liikkeitä).

Pole Open Level

Tunnin sisältö rakentuu ohjattavien oppilaiden tason mukaan. Avoimen tason tunnille voi tulla alkeista alkavat ja ihan sinne edistyneimpiin lajin harrastajiin. Tunnille saat itsellesi sopivaa harjoitusta. Tunnilla pääset näkemään lajia laajalti ja voit yllättyä omista taidoistasi kokeilemalla myös haastavimpia liikkeitä.

Pole 1-2

Tällä tunnilla pääset tekemään kivoja spinnejä tangon ympäri, Tunnilla pääset tekemään aina helpomman liikkeen mutta myös voit kokeilla astetta haastavampaa liikettä mm. takanojan, kaksonen ja skorpionin. Tunti soveltuu Pole Start sekä Open Level -tunneilla käyneille.

Pole 2-3

Tunnin pääpaino on 2-3 tason liikkeiden perus tekniikoiden opettelussa sekä niiden yhdistelyissä jo opittuihin liikkeisiin. Tunnilla tehdään paljon erilaista akrobatiaa niin tangolla kuin lattiallakin, liikkeitä ylösalaisin, sekä yhdistetään pyörähdyksiä ja liikkeitä pieniksi kokonaisuuksiksi. Tunnilla kehität erityisesti voimaa, notkeutta ja koordinaatiota.

Tunnille vaaditaan perustekniikkaa (kiipeäminen, invertti, alkeistason pitoliikkeitä).

Valmennus ryhmä/kovemmin treenaavat

Tämä tunti on kovemmin treenaaville tavoitteellisesti treenaaville sekä kilpaileville tankotanssijoille. Tällä tunnilla ei ole ala -eikä yläikärajaa. Meillä koko valmennusryhmä hajoittelee samassa. Tunnilla tehdään monipuolisia lattia sekä ilma akrobatia liikkeitä. Tankotanssin helpommista komboista aina hyvin haastaviin komboihin. Liikkuvuutta vaativia voimaa vaativaa temppuilua sekä Dynaamisia liikkeitä sekä komboja. Laajoja heittoja. Tunnilla tehdään sekä staattisen tangon että spinny tangon liikkeitä.  Teemme monipulisia harjoitteita tanssin sekä ilmaisun saralta. Tälle tunnille tarvitset iloisen mielen sekä halun  haastaa kehoa vaikeimpiin temppuihin tangolla sekä lattialla.  Liity meidän huippu osaavaan ryhmään jossa opettajana toimii lajin parhaat sekä kokeneimmat opettajat. 

 

Yksityistunnit

Järjestämme yksityistunteja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin!

Ota yhteyttä jos haluat viettää tyhy-päivää, polttareita tai vaikka kokoat kaveriporukan ja vietät erilaisen illan kavereiden kanssa. Räätälöimme juuri sinun toiveidesi mukaisen tunnin tai tapahtuman.

Myös lasten syntymäpäivät voidaan järjestää monin eri toiminnoin, lasten toiminnallisen, tankotanssin sekä ilmajoogan parissa.

Pin It on Pinterest