LASTENTUNNIT

Pole kids, Sirkus tunnit , Tanssi tunnit , Toiminnalliset  lattia ja Ilma akrobatia temppu tunnit, Tankotanssi valmennusryhmät

 

Tankotanssia lapsille ja nuorille.   Meillä  on myös  mahdollista harrastaa  tai treenata tavoitteelisesti  kilpatasolla tankotanssin saralla. Harrastaa sirkusta, tanssia tai Toiminnallisilla tunneilla oppia laajasti lattia sekä ilma akrogatiaa, parkour ja voimistelu. Toiminnalliset tunnilla teemme laajasti erilaisia harjoitteita isoissa tiloissa. meiltä löytyy tilasta laaja kattaus kaikenlaista mömpeliä , nojapuut sirkusrenkaat köysi, tikapuut, liukumäki puolapuut, ilmavolttirata ym… pehmeä lattiamateriaali on katettuna suurella osalla lattiapintaa llattia-akrobatiaa ajatellen. 

TANSSI  maanantai, TOIMINNALLISET TUNNIT  tiistai, torstai, sunnuntai, SIRKUS TUNNIT lauantai, TANKOTANSI sunnuntaisin! Kurssit löytyvät etusivulta! 

Ilmoittautumiset satu.myllymaki@mindbodyyoga.fi       Watsapp 0405808006

 

Team Mind Body Yogan valmennusryhmät. Vetjänä toimii pääopettajamme Satu Myllymäki sekä  Marianna Kettunen. Meillä on kertynyt kokemusta kilpailulavoilta kotimaassa sekä ulkomailla.  Olemme olleet esiintymässä eri tapahtumissa.

Olemme esiintyneet mm. voimamiestapahtumissa, yritysten juhlissa urheilugaalassa, taiteiden yö tapahtumissa. Satu on  jopa Hartwall areenalla opettanut laulaja Antti Tuiskulle tankotanssia 🙂 

Team Mind Body Yoga  on vuosien varrella saavuttanut useita mitallisijoja POSA:n järjestämissä kilpailuissa kotimaassa sekä ulkomailla. Lapin urheiluugaalassa  on ollut nimetty urheilija  jo kahtena vuotena laji tankotanssi.  MIND BODY YOGA TEAM 

Olemme kilpailleet Juniorisarjassa sekä   masters +40 vuotta ja +50 vuotta KV -kisoissa. (Florida, Budapest, Italia, Suomi) Saimme järjestää  v. 2021 Suomen mestaruus  kilpailut Torniossa.

 Saavutuksia vuosien varrelta: SM-kilpailut 2022  A-junioreiden (10-14 vuotta) mestaruuden sekä B-junioreiden (15-17 vuotta) kultaa, hopeaa ja pronssia eli kaikki mitalisijat kahmi meidän TEAM!  Marianna Kettunen  sijoittui vuonna 2020 junioreiden A-mestarksi  ja vuonna 2021 junioreiden B-mestariksi. Satu Ja Oona Antinjuntti aloitti kilpailemisen vuonna 2017 jonka jälkeen valmennus on  Torniossa hyvin tavoitteellista. 

Satu on kouluttanut itseään vuosien varrella kotimaassa sekä maailmalla huippu valmentajien johdolla. Useita viikkoja  Italian maajoukkueen kanssa treenileireillä Italiassa. Lisäksi juniorivalmennus,  tuomari koulutuksen, sääntökoulutuksen sekä anti  doping koulutukset  on tullut lajin mukana käytyä. Satu aloitti tankotanssin harrastamisen vuonna 2009 on toiminut ohjajana ja opettanut  lajia sen jälkeen. 

Satu opettaa lasten ryhmille hyvin monipuolisia temppuja ihan alkeista vaativampiin temppuihin.  Tunnit kulkevat nimellä TOIMINNALLISET TUNNIT

Innostuu lapsesi sitten kilpailuihin osallistumista, esiintymisestä   tai muuten vain haluaisi liikkua monipuolisesti liity  voimistavaan ja notkeutta lisäävä lajin pariin.  

Tunteja löytyy eri-ikäisille. Tunneilla edetään turvallisuus edellä ja kaikki yksilöt huomioon ottaen. Mikäli lapsesi on jo paljon harrastanut lajia, hän voi halutessaan siirtyä vanhempiin tai tulla aikuisten tunneille, tästä tulee kuitenkin aina sopia tuntia ohjaavan ohjaajan kanssa.

Tunneilla on käytössä pehmeät alastulopatjat, jotka lisäävät turvallisuutta. Mind Body Yoga ei kuitenkaan ole vakuuttanut lastasi erikseen, joten huolehdithan, että lapsellasi on tapaturmavakuutus.

POle Kids / tankotanssi Tunnille: lyhyet shortsit, hihaton lyhyt toppi, lämmittelyyn joustavat vaatteet, juomapullo sekä  pieni pyyhe tangon puhdistusta varten.

Sirkustunnille, toiminnallisille tunneille pue  mukavat joustavat vaatteet. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni. Olermme paljas jaloin , tarvittaessa jarrusukat. Kaikki korut on hyvä jättää kotiin. 

 

Toiminnalliset-tunnit

 TOIMINALLISET TUNNIT

VOIMISTELU ,SIRKUS, LATTIA SEKÄ ILMA AKROBATIA, TANKOLIIKKEET, ILMAJOOGALIIKKEET, PERHOS JA VOLTTIKOULUT, KÄSILL’ÄSEISONNAN JA SILTAKAADON HARJOITTELUT, FLIKIT BÄKIT JA PYRAMIIDIT, PARKOUR!

TILA muuntuu lasten leikki ja temppupaikaksi!

Tilavat tilat josta löytyy tankotanssitangot, ilmajoogakankaat, nojapuut, pienempiä nojapuita, patjoja, alastulopatjat, ilmavolttirata, rengastrapetsit, kiipeilyä erinlaisilla katosta riippuvilla välineillä, iso nyrkkeilysäkki, puolapuut  ovat lasten mitoilla valmistettu, riipuntatangot.

LISÄKSI  LAPSELLE  OHJATUT SYNTYMÄPÄIVÄTVARATTAVISSA YMPÄRI VUODEN! ohjaamme lasten juhlia syntymäpäivät!

Varaa oma syntymäpäivä juhla lapsellesi. 

Juhlat ovat 1h 30min kestävät ja juhlat ovat ohjatut, juhliin voit saapua 15 min ennen niiden alkua. Meiltä löytyy  pieni jääkaappi tarjottavien säilyttämiseen. Tuo tarjottavien lisäksi myös tarjoiluun tarvittavat astiat.  Juhlat päättyvät herkuttelu osioon josta lapset lähtevät kotiin.  Juhlat voi maksaa ennakkoon tilillesiirtona tai paikanpäällä. Meillä käy kaikki yleisimmät maksutavat. Kaikki hiinat tunneille löydät hinnastosta.

Varaa omat juhlat! 

Lisätiedot:

viestit:  satu.myllymaki@mindbodyyoga.fi 

P.0405808006

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoita aina lapsen nimi ikä sekä kurssi jolle ilmoittaudut.  yhteystiedot puhelin  numero. 

Maksut tulee suorittaa paikanpäällä kortti/ käteinen kaikki yleisimmät maksuvälineet. Tilille siirto,

Viest kenttään: Lapsen  nimi sekä kurssi jonka maksat.

Maksut tilille Mind Body Yoga Oy 

OP: FI7754750020180860

 

 

 

 

 

 

 

LASTEN KURSSIT  SYYSKAUSI 16.8-30.11.2024 KESTO 14-VIIKKOA 188e

(ilmoittaudu lasten kursseille sähköpostiin tai watsapp)

Pole kids 6-14 vuotta, nuoret / Tankotanssi kilpailijat

Tankotanssi: tankoilua, monentasoista liikettä tangolla, pyörähdyksiä ja heittoja, liikkuuvuus liikkeitä, dynaamisia liikkeitä, voimaliikkeitä tangolla,  kuperkeikeikat, kärrynpyörät, venyttely sekä monimuotoista hauskaa tekemistä lapsille koko Mind Body Yogan tiloissa.

 Pole Kids kurssit 

Sunnuntaisin 21.01.-05.05.2024 kurssi kestää 13-viikkoa hinta 174e 

katso kurssista tarkemmin etusivulta 

 

Kilpailijat Kovemmin treenaavat!

Tankotanssia ohjataan myös edistyneimmille lapsille ja nuorille, Kilpailulavoille nousevalle on suunnattu kovemmin treenaavien ryhmä/kilpailijat ryhmä. Näillä tunneilla tehdään vaativampia lattia sekä tankoliikkeitä, opetellaan pitkiä sarjoja komboja sekä harjoitellaan ilmaisua . Vahvistetaan nuoren itsetuntoa. 

Harjoitellaan monentasoisia tanssiliikkeitä, lavalla liikkumisen tueksi. Ryhmään osallistuvan ei ole pakko kilpailla. Voi harrastaa omalla tasolla !

 Perjantaisin 19.01.-10.05.2024 kurssi kestää 13-viikkoa hinta 295e 

 

Sirkus tunnit

Sirkus tunnit lapset ja nuoret!
Tunneilla temppuillaan yksin ja yhdessä. Pääsee parantamaan omia akrobatia taitoja ja kokemaan pari ja ryhmä akroatiaa. Lattia-akrobatiaan kuuluu käsilläseisonnat , kuperkeikat , kärrynpyörät, voltit, pyramidit ja kaikki sen väliltä. Pääsee myös opettelemaan ilma-akrobatiaa rengastrapetsilla, kankaalla sekä tangolla.
ohjausta mahdollista saada myös englanniks.

20.01.- 05.05.2024 13-viikkoa hinta 174e 

Toiminnalliset  Lattia ja Ilma Akrobatia 1-14 vuotta Tanssi tunnit 6-14 vuotta, nuoret yli 14 vuotta

 

Toiminnalliset tunnit ovat monipuoliset  eri-ikäisten lasten ja nuorten ohjattuja tunteja.  Tunnit sisältävät luonnollista liikettä, parkouria, voimistelua ja sirkusta. Tunteja on 1-16-vuotiaille. Toiminnalliset tunnit pidetään jaksoittain aina eri opetussuunnitelman mukaan.  Tunteja ohjaavat opettajat ovat koulutettuja. Salilla on muiden telineiden ja välineiden lisäksi käytössä tarkoitukseen valmistettuja kalusteita ja välineitä.  Ilma akrobatiasali, Taito ja woltti sali käytössä.

 Toiminnalliset tunnit kurssit Tiistai, Torstai sekä Sunnuntaisin, alkavat 23.01.2024 lisätietoa lasten  kursseista etusivulta kurssit kestävät 12-14 viikkoa ja hita 168e- 188e riippuen kurssin kestosta.  ikä 1vuotta-14 vuotta 

 DANCE MIX TANSSITUNNIT DY Sarianna Raisio 

Dancemix tunnilla tanssitaan monipuolisesti eri tanssilajeja. Kaikki tunnit ovat avoimen tason tunteja ja etenemme aina ryhmän tason mukaan. Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvitse olla.
Tilasta löytyy parkettilattia sekä tanssilattia matto. 7-13 VUOTTA LAPSET 

DANCE MIX KURSSI 22.01.-06.05.2024 14-VIIKKOA 148e

HUIPPU HAUSKAA TEKEMISTÄ KESÄLOMALLE KOULUIKÄISET  LAPSET!  

 

 LASTEN KESÄLEIRIT 2024

ILMOITTAUTUMISET SÄHKÖPOSTIIN TAI WATSAPP 

Leiri 1. 3-7.6.2024
Leiri 2. 10.-14.6.2024
Leiri 3. 17.-19.6.2024
Leiri 4. 24.-28.6.2024
PITKÄT LEIRIT MAANANTAI-PERJANTAI 124e
Maanantai klo 12-15.00
Tiistai Klo 10-15.00
Keskiviikko klo 12-15.00
Torstai Klo 10.00-15.00
Perjantai klo 9.00-12.00

JUHANNUSVIIKKO MAANANTAI-KESKIVIIKKO 90e 

KLO 11-15.00

 

Monipuolista temppuilua SIRKUS VOIMISTELU,PARKOUR, TANSSI,TANKOTANSSI, ILMA SEKÄ LATTIA AKROPATIA, LIIKKUVUUS SPAGATIT JA SILTAKAADOT PERHOSHARJOITTEET PÄKIT JA VOLTIT.
leikkejä ulkoilua
Opitaan yhdessä!
Pelataan pihalla pelejä.
Leirillä riittävästi vapaata aikaa vaikkapa piirtää värittää muotoilla, taiteilla.
Yhdessä omien leirieväiden nauttimista leirihengessä.
Mukavaa yhdessä oloa ja kesästä nauttiminen.
Varaa paikka leirille 
Kerro minkä leirin tai leirit lapsesi tarvitsee.
Lapsen nimi ikä.

 

 Lasten kurssit alkavat 16.8.-30.11.2024. kurssi kestää 14 viikkoa hinta 188e

samalle lapselle useamman kurssin ostaja saa aina seuraavasta kurssista 20e alennuksen maksussa.

AIKUISTEN KURSSIT LÖYDÄT RETRIITIT JA KURSSIT SIVULTA!

 

Ilmoittaudu kurssille! 

Kursseille voi myös osallistua kertamaksulla jooga/ tanssi14e lasten kurssit /18e kovemmin treenaavat /30e  Ilmoittaudu kysy korvauskäytäntö.

Kurssimaksut erissä . Meillä voi maksaa kurssimaksun kahdessa tai kolmessa erässä.

Tämä täytyy kuitenkin sopia aina etukäteen. 

Kurssimaksut maksetaan elokuu-syyskuun aikana .muut käytännöt ilmoita erikseen. 

Pin It on Pinterest