LASTENTUNNIT

Pole kids

Tankotanssia lapsille ja junioreille. Tankotanssi on noussut suureen suosioon ja nyt onkin mahdollista harrastaa tai vaikkapa kilpailla tankotanssin saralla. 

Team Mind Body Yogan valmennusryhmät joita ovat vetäneet Satu, Oona Antinjuntti sekä Marianne Kettunen. Ovat saavuttaneet junioreiden mestaruuksia, sekä muita mitalisijoja vuosien varrella.

Mariannan ryhmä saavutti vuonna 2020 junioreiden A-mestaruuden ja vuonna 2021 junioreiden B-mestaruuden.

Team Mind Body Yoga saavutti vuonna 2022, SM-kilpailuista A-junioreiden (10-14 vuotta) mestaruuden sekä B-junioreiden (15-17 vuotta) kultaa, hopeaa ja pronssia eli kaikki mitalisijat!

Marianna Kettunen saavutti juniori A ja juniori B mestaruudet. Marianna siirtyi ylempään sarjaan siis seuraavana vuonna ja voitti tämän vuoksi peräkkäisinä vuosina mestaruudet ainoana suomessa.

Innostuu lapsesi sitten kisaamisesta tai muuten vain haluaisi tutustua tähän voimistavaan ja notkeutta lisäävään lajiin, nyt siihen on mahdollisuus.

Tunteja löytyy eri-ikäisille. Tunneilla edetään turvallisuus edellä ja kaikki yksilöt huomioon ottaen. Mikäli lapsesi on jo paljon harrastanut lajia, hän voi halutessaan siirtyä vanhempiin tai tulla aikuisten tunneille, tästä tulee kuitenkin aina sopia tuntia ohjaavan ohjaajan kanssa.

Tunneilla on käytössä pehmeät alastulopatjat, jotka lisäävät turvallisuutta. Mind Body Yoga ei kuitenkaan ole vakuuttanut lastasi erikseen, joten huolehdithan, että lapsellasi on tapaturmavakuutus.

Tunnille: lyhyet shortsit, hihaton lyhyt toppi, lämmittelyvaatteet, juomapullo ja pieni pyyhe tangon puhdistusta varten.

Toiminnalliset-tunnit

 Oma toiminnallinen sali Taito&Woltti tarjoaa tunteja Mind Body Yoga Oy Torniossa!

Toiminnalliset tunnit ovat eri-ikäisten lasten ja nuorten ohjattuja tunteja. Monipuoliset tunnit sisältävät luonnollista liikettä, parkouria, voimistelua ja sirkusta. Tunteja on 1-16-vuotiaille. Toiminnalliset tunnit pidetään opetussuunnitelman mukaisesti, ja tunteja ohjaavat opettavat ovat suorittaneet koulutuksen. Salilla on muiden telineiden ja välineiden lisäksi käytössä tarkoitukseen valmistettuja kalusteita ja välineitä.

 

Lasten tuntivalikoima

Pole kids 7-10

Kurssi sisältää tankoilua, kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, venyttelyä sekä monimuotoista hauskaa tekemistä lapsille koko Mind Body Yogan tiloissa.

Pole kids 10-13

Kurssi sisältää tankoa, kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, venyttelyä sekä monimuotoista hauskaa tekemistä lapsille koko Mind Body Yogan tiloissa.

Acrobatics Open Level

Opi kuperkeikat, kärrynpyörät, käsilläseisonnat ja muut lattialla tehtävät akrobaattiset liikkeet turvallisesti! Tunnilla harjoittelemme lattia-akrobatian perusteita. Tunnilla opit päällä seisonnan eri variaatioita sekä muita mukavia liikkeitä. Aluksi tehdään huolelliset lämmittelyt sekä lopuksi loppuverryttely.

Tunti soveltuu kaikenikäisille. Koska teitkään viimeksi kuperkeikan?

Pin It on Pinterest