LASTENTUNNIT

Pole kids, Sirkus tunnit , Tanssi tunnit , Toiminnalliset  lattia ja Ilma akrobatia temppu tunnit, Tankotanssi valmennusryhmät

 

Tankotanssia lapsille ja nuorille. Tankotanssi on suuren suosion saavuttanut ja nouseva laji nuorten keskuudessa.  Meillä  on myös  mahdollista harrastaa  tai treenata tavoitteelisesti  kilpatasolla tankotanssin saralla. Harrastaa sirkusta, tanssia tai toiminnallisilla tunneilla oppia laajasti lattia sekä ilma akrogatiaa, parkour ja voimistelu.

Team Mind Body Yogan valmennusryhmät. Vetjänä toimii pääopettajamme Satu Myllymäki sekä  Marianna Kettunen. Meillä on kertynyt kokemusta kilpailulavoilta kotimaassa sekä ulkomailla.  Olemme olleet esiintymässä eri tapahtumissa.

Olemme esiintyneet mm. voimamiestapahtumissa, yritysten juhlissa urheilugaalassa, taiteiden yö tapahtumissa. Satu on  jopa hartwall areenalla opettanut laulaja Antti Tuiskulle tankotanssia 🙂 

Team Mind Body Yoga  on vuosien varrella saavuttanut useita mitallisijoja POSA:n järjestämissä kilpailuissa kotimaassa sekä ulkomailla. Lapin urheiluugaalassa  on ollut nimetty urheilija  jo kahtena vuotena laji tankotanssi.  MIND BODY YOGA TEAM 

Olemme kilpailleet Juniorisarjassa sekä   masters +40 vuotta ja +50 vuotta KV -kisoissa. (Florida, Budapest, Italia, Suomi) Saimme järjestää  v. 2021 Suomen mestaruus  kilpailut Torniossa.

 Saavutuksia vuosien varrelta: SM-kilpailut 2022  A-junioreiden (10-14 vuotta) mestaruuden sekä B-junioreiden (15-17 vuotta) kultaa, hopeaa ja pronssia eli kaikki mitalisijat kahmi meidän TEAM!  Marianna Kettunen  sijoittui vuonna 2020 junioreiden A-mestarksi  ja vuonna 2021 junioreiden B-mestariksi. Satu Ja Oona Antinjuntti aloitti kilpailemisen vuonna 2017 jonka jälkeen valmennus on  Torniossa hyvin tavoitteellista. 

Satu on kouluttanut itseään vuosien varrella kotimaassa sekä maailmalla huippu valmentajien johdolla. Useita viikkoja  Italian maajoukkueen kanssa treenileireillä Italiassa. Lisäksi juniorivalmennus,  tuomari koulutuksen, sääntökoulutuksen sekä anti  doping koulutukset  on tullut lajin mukana käytyä. Satu aloitti tankotanssin harrastamisen vuonna 2009 on toiminut ohjajana ja opettanut  lajia sen jälkeen. 

Satu opettaa lasten ryhmille hyvin monipuolisia temppuja ihan alkeista vaativampiin temppuihin. 

Innostuu lapsesi sitten kilpailuihin osallistumista, esiintymisestä   tai muuten vain haluaisi liikkua monipuolisesti liity  voimistavaan ja notkeutta lisäävä lajin pariin.  

Tunteja löytyy eri-ikäisille. Tunneilla edetään turvallisuus edellä ja kaikki yksilöt huomioon ottaen. Mikäli lapsesi on jo paljon harrastanut lajia, hän voi halutessaan siirtyä vanhempiin tai tulla aikuisten tunneille, tästä tulee kuitenkin aina sopia tuntia ohjaavan ohjaajan kanssa.

Tunneilla on käytössä pehmeät alastulopatjat, jotka lisäävät turvallisuutta. Mind Body Yoga ei kuitenkaan ole vakuuttanut lastasi erikseen, joten huolehdithan, että lapsellasi on tapaturmavakuutus.

POle Kids / tankotanssi Tunnille: lyhyet shortsit, hihaton lyhyt toppi, lämmittelyyn joustavat vaatteet, juomapullo sekä  pieni pyyhe tangon puhdistusta varten.

Sirkustunnille, toiminnallisille tunneille pue  mukavat joustavat vaatteet. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni. Olermme paljas jaloin , tarvittaessa jarrusukat. Kaikki korut on hyvä jättää kotiin. 

 

Toiminnalliset-tunnit

 Olemme toiminnallinen studio  Mind Body Yoga Oy Torniossa!

Joogasali muuntuu lasten leikki ja temppupaikaksi!

Tilavat tilat josta löytyy tankotanssitangot, ilmajoogakankaat, nojapuut, pienempiä nojapuita, patjoja, alastulopatjat, ilmavolttirata, rengastrapetsit, kiipeilyä erinlaisilla katosta riippuvilla välineillä, iso nyrkkeilysäkki, puolapuut  ovat lasten mitoilla valmistettu, riipuntatangot.

Ohjaamme lasten juhlia syntymäpäivät!

Varaa oma syntymäpäivä juhla lapsellesi. 

Juhlat ovat 1h 30min kestävät ja juhlat ovat ohjatut, juhliin voit saapua 15 min ennen niiden alkua. Meiltä löytyy  pieni jääkaappi tarjottavien säilyttämiseen. Tuo tarjottavien lisäksi myös tarjoiluun tarvittavat astiat.  Juhlat päättyvät herkuttelu osioon josta lapset lähtevät kotiin.  Juhlat voi maksaa ennakkoon tilillesiirtona tai paikanpäällä. Meillä käy kaikki yleisimmät maksutavat. Kaikki hiinat tunneille löydät hinnastosta.

Varaa omat juhlat! 

Lisätiedot:

viestit:  satu.myllymaki@mindbodyyoga.fi 

P.0405808006

 

 

 

 

Lasten tuntivalikoima

Pole kids 6-14 vuotta, nuoret / Tankotanssi kilpailijat

Tankotanssi: tankoilua, monentasoista liikettä tangolla, pyörähdyksiä ja heittoja, liikkuuvuus liikkeitä, dynaamisia liikkeitä, voimaliikkeitä tangolla,  kuperkeikeikat, kärrynpyörät, venyttely sekä monimuotoista hauskaa tekemistä lapsille koko Mind Body Yogan tiloissa.

 

Kilpailijat Kovemmin treenaavat!

Tankotanssia ohjataan myös edistyneimmille lapsille ja nuorille, Kilpailulavoille nousevalle on suunnattu kovemmin treenaavien ryhmä/kilpailijat ryhmä. Näillä tunneilla tehdään vaativampia lattia sekä tankoliikkeitä, opetellaan pitkiä sarjoja komboja sekä harjoitellaan ilmaisua . Vahvistetaan nuoren itsetuntoa. 

Harjoitellaan monentasoisia tanssiliikkeitä, lavalla liikkumisen tueksi. Ryhmään osallistuvan ei ole pakko kilpailla. Voi harrastaa omalla tasolla !

 

 

Sirkus tunnit

Sirkus tunnit lapset ja nuoret!
Tunneilla temppuillaan yksin ja yhdessä. Pääsee parantamaan omia akrobatia taitoja ja kokemaan pari ja ryhmä akroatiaa. Lattia-akrobatiaan kuuluu käsilläseisonnat , kuperkeikat , kärrynpyörät, voltit, pyramidit ja kaikki sen väliltä. Pääsee myös opettelemaan ilma-akrobatiaa rengastrapetsilla, kankaalla sekä tangolla.
ohjausta mahdollista saada myös englanniks.

Toiminnalliset  Lattia ja Ilma Akrobatia 1-14 vuotta Tanssi tunnit 6-14 vuotta, nuoret yli 14 vuotta

 

Toiminnalliset tunnit ovat monipuoliset  eri-ikäisten lasten ja nuorten ohjattuja tunteja.  Tunnit sisältävät luonnollista liikettä, parkouria, voimistelua ja sirkusta. Tunteja on 1-16-vuotiaille. Toiminnalliset tunnit pidetään jaksoittain aina eri opetussuunnitelman mukaan.  Tunteja ohjaavat opettajat ovat koulutettuja. Salilla on muiden telineiden ja välineiden lisäksi käytössä tarkoitukseen valmistettuja kalusteita ja välineitä.  Ilma akrobatiasali, Taito ja woltti sali käytössä.

 

Dancemix tunnilla tanssitaan monipuolisesti eri tanssilajeja. Kaikki tunnit ovat avoimen tason tunteja ja etenemme aina ryhmän tason mukaan. Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvitse olla.
Tilasta löytyy parkettilattia sekä tanssilattia matto.

Lasten kurssit syksy 2023

Lasten kurssit syksy 2023

 7 - Pole Kids kurssit  Kurssit sunnuntaisin 27.08.2023 Klo 13.15-14 . alkeet Satu Marianna Klo 14.15-15. alkeet/jatkotaso  Satu Marianna Klo 15.15-16 . edistyneet Satu Marianna Sisältö Alkulämmittelyt aina monipuoliset! meidän laajat tilat antavat lukuisia...

Verkkokauppa on avattu!

Verkkokauppa on avattu!

Selkärangan hyvinvointi! Harjoituksia tekemällä voit helpottaa jo lyhyellä ajalla selkärangan alueelle kohdistuvia kipuja tai poistamaan jopa kaiken kivun. Harjoitukset palauttavat liikkuvuuden selkärangan alueelle. liikkuvuuden lisääminen keholle antaa nuorekkaan...

Pin It on Pinterest