LASTENTUNNIT

Pole kids

Tankotanssia lapsille ja junioreille. Tankotanssi on noussut suureen suosioon ja nyt onkin mahdollista harrastaa tai vaikkapa kilpailla tankotanssin saralla. Torniolainen Oona Antinjuntti on juurikin 2017 vuoden aikana päässyt kisaamaan jo SM- kisoissa Hämeenlinnassa sekä Euroopan mestaruus kisoissa Unkarin Budapestissä. Kisapaikat ovat myös vuoden 2017 Pm sekä MM kisoihin. Oona sijoittui Suomessa toiseksi ja Em- kisoissa kymmenen parhaan joukkoon.

Innostuu lapsesi sitten kisaamisesta tai muuten vain haluaisi tutustua tähän voimistavaan ja notkeutta lisäävään lajiin, nyt siihen on mahdollisuus.

Tunteja löytyy eri-ikäisille. Tunneilla edetään turvallisuus edellä ja kaikki yksilöt huomioon ottaen. Mikäli lapsesi on jo paljon harrastanut lajia, hän voi halutessaan siirtyä vanhempiin tai tulla aikuisten tunneille, tästä tulee kuitenkin aina sopia tuntia ohjaavan ohjaajan kanssa.

Tunneilla on käytössä pehmeät alastulopatjat, jotka lisäävät turvallisuutta. Mind Body Yoga ei kuitenkaan ole vakuuttanut lastasi erikseen, joten huolehdithan, että lapsellasi on tapaturmavakuutus.

Tunnille: lyhyet shortsit, hihaton lyhyt toppi, lämmittelyvaatteet, juomapullo ja pieni pyyhe tangon puhdistusta varten.

Gymi-tunnit

Oma toiminnallinen sali Taito&Woltti tarjoaa Gymi® -lisenssitunteja Mind Body Yoga Oy Torniossa!

Gymi-tunnit ovat eri-ikäisten lasten ja nuorten ohjattuja tunteja. Monipuoliset tunnit sisältävät luonnollista liikettä, parkouria, voimistelua ja sirkusta. Tunteja on 1-16-vuotiaille. Gymi-tunnit pidetään Gymin opetussuunnitelman mukaisesti, ja tunteja ohjaavat opettavat ovat suorittaneet Gymi-koulutuksen. Salilla on muiden telineiden ja välineiden lisäksi käytössä mm. Gymi Furniture –kalusteita ja -välineitä.

Lisätietoa Gymin tarinasta ja taustasta löydät Gymin kotisivuilta www.gymi.fi

Samoilta sivuilta löytyy myös tietoa Gymi Furniture –kalusteista, jotka sopivat niin kotiin kuin julkisiin tiloihin: www.gymi.fi/kalusteet

Lasten tuntivalikoima

Pole kids 7-10

Kurssi sisältää tankoilua, kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, venyttelyä sekä monimuotoista hauskaa tekemistä lapsille koko Mind Body Yogan tiloissa.

Pole kids 10-13

Kurssi sisältää tankoa, kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, venyttelyä sekä monimuotoista hauskaa tekemistä lapsille koko Mind Body Yogan tiloissa.

Acrobatics Open Level

Opi kuperkeikat, kärrynpyörät, käsilläseisonnat ja muut lattialla tehtävät akrobaattiset liikkeet turvallisesti! Tunnilla harjoittelemme lattia-akrobatian perusteita. Tunnilla opit päällä seisonnan eri variaatioita sekä muita mukavia liikkeitä. Aluksi tehdään huolelliset lämmittelyt sekä lopuksi loppuverryttely.

Tunti soveltuu kaikenikäisille. Koska teitkään viimeksi kuperkeikan?

Pin It on Pinterest