ILMAJOOGA

Mitä Aerial Yoga on?

Aerial Yoga (Ilmajooga) on melko tuore harrastusmuoto. Amerikassa lajia on alettu harrastamaan v. 2006  Ilmajooga on hauska tapa harrastaa joogaa. Tunnilla käytetään kangasta, joka on kiinnitetty kattoon. Kankaan säätelyä voi tehdä katossa olevan lenkkien avulla. Kangas eli hammock on Aerial yoga tunneilla asennettu lantion korkeudelle. Mind Body Yoga:n pääopettaja Satu Myllymäki on tuonut harrastusmuodon ensimmäisenä Tornioon v. 2017

Ilmajooga lisää kehon liikkuvuutta sekä voimaa, Tunnista voit löytää hauskoja acrobatian elementtejä. Ilmajooga sopii kaiken kuntoisille sekä ikäisille. Harrastaa voit myös jos kärsit selkävaivoista. Liinan kannattelun ansiosta liikkeet voivat helpottaa selkärangan alueelle kohdistuvaa kipua ja jäykkyyttä. Meillä on laaja harrastajakunta, lapsista 70- vuotiaisiin.

 

Opettajana toimii Mind Body Yoga Oy pääopettaja jooganopettaja SJL Satu Myllymäki. Satu on opiskellut ilmajoogaa Helsingissä Vertical Clubilla v. 2016-2017 Satu on ohjannut v. 2017 lähtien  useita viikkotunteja Mind Body Yogalla Aerial Yogaa.

 

Voiko Aerial Yoga sopia minulle?

Aerial Yoga sopiii kaikille joogasta sekä liikunnasta pitäville, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Tunti lisää liikkuvuutta, voimaa sekä huoltaa kehoa ja mieltä. Kankaan kanssa työskentely  poistaa myös stressiä ja loppurentoutuksen jälkeen tunnet tunnin ihanat vaikutukset. Ilmajooga kehittää tehokkaasti keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa sekä parantaa venyvyyttä. Ilmajooga venyttää ja avaa selän ja hartiaseudun lihasjäykkyystiloja  Sydänvaivoista kärsiville, suosittelemme lääkärin kanssa keskustelua, ennen lajin aloittamista. Tunnille voit osallistua alkuraskauden aikana.

Tämän uuden lajin pariin pääset mukavasti aloittamalla Aerial Yoga starttitunneiltamme,

Mitä puen ylleni Aerial Yoga-tunnille?

Pukeudu Aerial Yoga tunneille Polvitaipeet sekä kainalot peittäviin mukaviin joustaviin vaatteisiin. Tunnilla voit käyttää sukkia tai olla avojaloin, Tunnille voit ottaa juomapullon ja pienen pyyhkeen mukaan.

Teräviä esineitä asusteissa sekä koruja ei kangastunnilla voi käyttää. Kankaiden repeytymisen vuoksi.

Muistathan poistaa korut tunnille tullessasi!

Tervetuloa tunneille!

Aerial Yoga-tuntivalikoima

Varaa oma Aerial Yoga-tuntisi tästä. Sopivan tasoisia tunteja löydät kokeilemalla tunteja.

Aerial Yoga Startti

Ilmajooga alkeet!

Tämä tunti soveltuu kaikille niin lajia kokeileville kuin harrastuksen aloittaville. Tunnilla tutustutaan kankaan käyttöön rauhallisesti, sekä oikeisiin otteisiin Kankaalla. Rakennetaan tuttuja jooga-asentoja. Tunnilla ei tehdä pää alaspäin (inversio) liikkeitä. Tunti ei vaadi aikaisempaa liikunnan tai joogan harrastamista.

Tunnin kesto 60 min.

 Aerial Yoga Kids 

 

Ilmajooga lapset!

Tunti soveltuu hyvin vasta-alkajille. Tunnilla tehdään joogasta tuttuja asanoita lapsille sopivalla tavalla. Teemme enempi temppuja kankaan varassa. Lapset etenevät tunnilla omaan tahtiin.  Tunnin jooga osuus on kehoa lämmittävä sekä keskittymistä lisäävä osio.  Tunnin lopuksi rentoudutaan kankaan kätköissä.

Tämä tunti on lähinnä kesäisin varattavissa. 

Toiminnalliset tunnilla jokatunti myös mahdollisuus  ilmajoogaan!

 

Aerial Yoga Open Level

Ilmajooga avoimen tason tunti!

Tunti soveltuu vasta-alkajille sekä säännöllisesti harrastaja tunneilla käyneille. Tällä tunnilla pääset kokeilemaan akrobatian elementtejä, sekä kokeilemaan käsilläseisontaa kankaan tukemana. Tunti sisältää liikkuvuuta sekä notkeutta lisääviä liikkeitä.

Tunnin kesto 60 min

Aerial Yoga Tricks

Ilmajooga temppu tunti!

Mikäli olet harrastanut jo jonkin aikaa ilmajoogaa sekä käynyt säännöllisesti tunneillamme ja olet kiinnostunut haastavammista akrobatialiikkeistä niin tämä tunti on juuri sinulle. Tunnilla yhdistetään sulavasti joogaliikkeitä yhteen ilmassa ja tehdään myös inversioliikkeiden yhdistelmiä.

Tunnilla lisäät voimaa sekä liikkuvuutta rutkasti. Tämä tunti on ilmajoogan jatkotason tunti. Haasta itsesi mukavalla tavalla!

Tunnin kesto 60 min.

Pin It on Pinterest