ILMAJOOGA

Mitä Aerial Yoga on?

Aerial yoga on melko tuore harrastusmuoto. Amerikassa lajia on alettu harrastamaan kymmenisen vuotta sitten (2006) Aerial Yogaa on voinut harrastaa Suomessa mm. Vertical clubilla. Helsingissä muutaman vuoden ajan.   Ilmajooga on uusi tapa harrastaa joogaa. Tunnilla käytetään kangasta, joka on kiinnitetty kattoon. Kankaan säätelyä voi tehdä katossa olevan lenkkien avulla. Kangas eli hammock on aerial yoga tunneilla asennettu lantion korkeudelle. Mind Body Yoga myötä Aerial Yogaa eli Ilmajoogaa voi vihdoin harrastaa myös Torniossa.

Ilmajooga lisää kehon liikkuvuutta sekä voimaa, Tunnista voit löytää hauskoja acrobatian elementtejä. Ilmajoogaa voi kokeilla myös jos kärsit selkävaivoista. Liinan kannattelun ansiosta liikkeet sekä olo voivat heplpottua.

Kokeille Ilmajoogaa, voit löytää aivan uuden tavan harrastaa liikuntaa.

Voiko Aerial Yoga sopia minulle?

Aerial Yoga sopiii kaikille joogasta sekä liikunnasta pitäville, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Tunti lisää liikkuvuutta, voimaa sekä huoltaa kehoa ja mieltä. Kankaan kanssa työskentely  poistaa myös stressiä ja loppurentoutuksen jälkeen tunnet tunnin ihanat vaikutukset. Ilmajooga kehittää tehokkaasti keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa sekä parantaa venyvyyttä. Ilmajooga venyttää ja avaa selän ja hartiaseudun lihasjäykkyystiloja  Sydänvaivoista kärsiville, suosittelemme lääkärin kanssa keskustelua, ennen lajin aloittamista. Tunnille voit osallistua alkuraskauden aikana.

Tämän uuden lajin pariin pääset mukavasti aloittamalla Aerial Yoga starttitunneiltamme,

Mitä puen ylleni Aerial Yoga-tunnille?

Pukeudu Aerial Yoga tunneille Polvitaipeet sekä kainalot peittäviin mukaviin joustaviin vaatteisiin. Tunnilla voit käyttää sukkia tai olla avojaloin, Tunnille voit ottaa juomapullon ja pienen pyyhkeen mukaan.

Teräviä esineitä asusteissa sekä koruja ei kangastunnilla voi käyttää. Kankaiden repeytymisen vuoksi.

Muistathan poistaa korut tunnille tullessasi!

Tervetuloa tunneille!

Aerial Yoga-tuntivalikoima

Varaa oma Aerial Yoga-tuntisi tästä. Sopivan tasoisia tunteja löydät seuraamalla värikoodeja:

Aerial Yoga Startti

Tämä tunti soveltuu kaikille niin lajia kokeileville kuin harrastuksen aloittaville. Tunnilla tutustutaan kankaan käyttöön rauhallisesti, sekä oikeisiin otteisiin Kankaalla. Rakennetaan tuttuja jooga-asentoja. Tunnilla ei tehdä pää alaspäin (inversio) liikkeitä. Tunti ei vaadi aikaisempaa liikunnan tai joogan harrastamista.

Tunnin kesto 60 min.

Aerial Yoga Harrastaja

Tunti soveltuu hyvin vasta-alkajille ja vähän liikkuneille. Tunnilla tehdään joogasta tuttuja asanoita kangasta apuna käyttäen Tunnilla tehdään lyhyt inversio osuus(pää alaspäin) tunti on palauttava. Tunnin lopuksi rentoudutaan kankaan kätköissä.

Tunnin kesto 60 min.

Aerial Yoga Loistava

Tunti soveltuu vasta-alkajille sekä säännöllisesti harrastaja tunneilla käyneille. Tällä tunnilla pääset kokeilemaan akrobatian elementtejä, sekä kokeilemaan käsilläseisontaa kankaan tukemana. Tunti sisältää liikkuvuuta sekä notkeutta lisääviä liikkeitä.

Tunnin kesto 60 min

Aerial Yoga Taitava

Mikäli olet harrastanut jo jonkin aikaa ilmajoogaa sekä käynyt säännöllisesti loistavilla tunneillamme ja olet kiinnostunut haastavammista akrobatialiikkeistä niin tämä tunti on juuri sinulle. Tunnilla yhdistetään sulavasti joogaliikkeitä yhteen ilmassa ja tehdään myös inversioliikkeiden yhdistelmiä.

Tunnilla lisäät voimaa sekä liikkuvuutta rutkasti. Tämä tunti on ilmajoogan jatkotason tunti. Haasta itsesi mukavalla tavalla!

Tunnin kesto 60 min.

Pin It on Pinterest