KEHONHUOLTO

Kehonhuoltotunnit

Mind Body Yoga tarjoaa useita kehoa huoltavia sekä vahvistavia tunteja. Kehonhuoltotunneilla tehdään perinteisiä liikkuvuus ja venyvyys harjoituksia. Kehonhuoltotunneilla ylläpidät ja lisäät kehoosi liikkuvuutta, notkeutta, voimaa, koordinaatiokykyä sekä tasapainoa. Erityisen huomion saavat alaraajojen sekä selkärangan hyvinvointi ja liikkuvuus unohtamatta kuitenkaan rintakehän sekä hartiaseudun hyvinvointia. Tuntivalikoimassamme on myös kokonaisvaltaista kehonhuoltoa erilaisten jooga harjoitteiden myötä.

Tunneilla voit käyttää halutessasi joogaan sekä venyttelyyn kuuluvia apuvälineitä kuten bolsteria, blokkia tai vyötä jotka löytyvät meidän joogasalistamme. Halutessasi voit ottaa myös omat apuvälineesi mukaan. Apuvälineet tuovat helpotusta, tukea ja mukavuutta sekä mahdollistavat asentojen mukauttamisen jokaisen keholle sopivaksi ja turvalliseksi, kaikkien erilaiset fyysiset edellytykset huomioon ottaen.

Hot tunnit

Hot tunti tehdään infrapunalamppujen alla. Infrapunan lämmön avulla lihakset rentoutuvat ja lihasjäykkyys vähenee. Aineenvaihdunta ja verenkierto kiihtyvät jolloin kuona-aineet poistuvat kehosta nopeammin, ja happirikas veri pääsee suoraan kipeytyneeseen kohtaan. Tämä tukee kehon omia paranemisprosesseja ja lievittää kivun tunnetta. Tehokkaan syvälämmön ansiosta infrapunalämpö sopii erityisesti kroonisen selkäkivun, lihasjännityksen ja nivelkipujen hoitoon.

Kehonhuolto-tuntivalikoima

Syvävenyttely

Syvävenyttelytunnilla tehdään erilaisin venytystekniikoin pitkäkestoisia venytyksiä. kestoltaan 1,5- 5min Venytykset tehdään kevyesti ja rauhallisesti hengityksen tahdittamina. Tunnin aluksi on lyhyt ja kevyt lämmittely jonka jälkeen siirrytään pitkäkestoisiin venyttelyharjoituksiin. Hengitys, keskittyminen itseensä ja rentoutuminen ovat syvävenyttelytunnin keskeisiä elementtejä. Syvävenyttelytunti sopii kaikille. Tunnille kannattaa varata juomapullo sekä mukavat ja joustavat vaatteet.

Tunnin kesto 60 min.

Hot syvävenyttely

Hot syvävenyttelytunnilla tehdään erilaisin venytystekniikoin pitkäkestoisia venytyksiä. kestoltaan 1,5- 5min Venytykset tehdään kevyesti ja rauhallisesti hengityksen tahdittamina. Tunnin alussa tehdään kevyt lämmittely jonka jälkeen siirrytään pitkäkestoisiin venyttelyharjoituksiin. Voit saada tunnista täysin uuden kokemuksen kehonhuollolle. Hengitys, keskittyminen itseensä ja rentoutuminen ovat syvävenyttelytunnin keskeisiä elementtejä. Syvävenyttelytunti sopii kaikille. Varaa tunnille juomapullo, pyyhe sekä mukavat ja joustavat vaatteet.

Tunnin kesto 60 min.

Kehonhuolto tankotanssijat

Kehonhuoltotunti on suunniteltu tukemaan erityisesti tankotanssia, joka soveltuu niin aloittelijoille kuin edistyneillekkin tankoilijoille. Tunti koostuu alkulämmittelystä sekä monipuolisesta kehonhuollosta, jossa kehität erityisesti koko kehon liikkuvuutta, voimaa sekä venyvyyttä eri apuvälineitä kuten kuminauhoja, hierontapalloja, keppejä jne. käyttäen.

Pin It on Pinterest