KEHONHUOLTO

Kehonhuoltotunnit

Mind Body Yoga tarjoaa useita kehoa huoltavia sekä vahvistavia tunteja. Kehonhuoltotunneilla tehdään perinteisiä liikkuvuus ja venyvyys harjoituksia. Kehonhuoltotunneilla ylläpidät ja lisäät kehoosi liikkuvuutta, notkeutta, voimaa, koordinaatiokykyä sekä tasapainoa. Erityisen huomion saavat alaraajojen sekä selkärangan hyvinvointi ja liikkuvuus unohtamatta kuitenkaan rintakehän sekä hartiaseudun hyvinvointia. Tuntivalikoimassamme on myös kokonaisvaltaista kehonhuoltoa erilaisten jooga harjoitteiden myötä.

Tunneilla voit käyttää halutessasi joogaan sekä venyttelyyn kuuluvia apuvälineitä kuten bolsteria, blokkia tai vyötä jotka löytyvät meidän joogasalistamme. Halutessasi voit ottaa myös omat apuvälineesi mukaan. Apuvälineet tuovat helpotusta, tukea ja mukavuutta sekä mahdollistavat asentojen mukauttamisen jokaisen keholle sopivaksi ja turvalliseksi, kaikkien erilaiset fyysiset edellytykset huomioon ottaen.

Lämpö tunnit

Lämpö Yin jooga  tunti tehdään infrapunalamppujen alla. Infrapunan lämmön avulla lihakset rentoutuvat ja lihasjäykkyys vähenee. Aineenvaihdunta ja verenkierto kiihtyvät jolloin kuona-aineet poistuvat kehosta nopeammin, ja happirikas veri pääsee suoraan kipeytyneeseen kohtaan. Tämä tukee kehon omia paranemisprosesseja ja lievittää kivun tunnetta. Tehokkaan syvälämmön ansiosta infrapunalämpö sopii erityisesti kroonisen selkäkivun, lihasjännityksen ja nivelkipujen hoitoon.

Kehonhuolto-tuntivalikoima

Kehonhuolto venyttely tunti 60 min 

Tällä tunnilla teemme monipuolista venytys liikettä dynaamisesti kehon eri lihasryhmille. Teemme myös erilaisin venytystekniikoin pitkäkestoisia venytyksiä. kestoltaan 1,5- 5min Venytykset tehdään kevyesti ja rauhallisesti hengityksen tahdittamina. Tunnin aluksi on lyhyt ja kevyt lämmittely jonka jälkeen siirrytään dynamisiin ja vaihtelevasti pitkäkestoisiin venyttelyharjoituksiin. Hengitys, keskittyminen itseensä ja rentoutuminen ovat tunnin keskeisiä elementtejä. venyttelytunti sopii kaikille. Tunnille kannattee varata juomapullo sekä mukavat ja joustavat vaatteet. Tunti soveltuu kaiken kuntoisille jäykille ja notkeille nuorille ja vanemmille .  Kaiken kokoisille ja muotoisille vartalotyypeille. 

Tunnin kesto 60 min.

Lämpö Yin Jooga 60 min 

Yin Jooga tunneilla käytämme infrapuna lämpöpaneeleita. Tällä tunnilla kattoon kiinnitetyt infrapunapaneelit lämmittävät kehoa mukavasti kuin auringon paisteella keho lämpenee luonnollisesti. Tunnilla ei tule kuuma. Ilma säilyy raikkaana sillä panelit lämmittävät pääsääntöisesti ihmisen kehoa. Tunnilla huoneen lämpötila on noin  +25 astetta

Tunnin kesto 60 min.

Joogat 

Astanga jooga tunnilla käytämme usein lämpöpaneeleita päällä jotta harjoittelu on turvallista ja lihakset saavat tarvittavan lämmön. Harjoittelu on miellyttävää meillä  lämpimässä lämmitetyssä tilassa. 

Hathajooga tunneilla käytämme usein lämpöpaneleita päällä jolloin harjoittelu on miellyttävää. Lisäkis tunnilla on mahdollista tehdä harjoitus huopapintaisen lattian päällä jolloin lämmin tunnelma säilyy koko harjoituksen ajan myös alustan osalta. 

 

Tutustu Jooga tunteihimme Joogat välilehdet sivulla

 

<br />
Tarjoan energiahoito tunteja yksittäiselle asiakkaille.<br />
Olen opskellut energiahoitoa perinteistä suomalaista energiahoitoa Petri Räisäsen johdolla Petri on jakanut ainutlaatuisen ymmärryksen energian niin joogasta kuin suomalaisesta kansanparantamisperinteestä. Joogan harjoitusten sekä oman energiakehon harjoittelijana annan myös syvää tietoisuutta Pranan sekä Energiakehon kanssa työskentelystä. Olen havainnut tämän työn auttavan vammojen paranemisessa, helpotusta kroonisessa kivussa sekä kivunlievitykseen.<br />
Energiahoito tarjoaa syvärentoutusta . kun harjoittelija työskentelee kehon energiavirtojen vapaasti kulkemisen kanssa. Hoidossa voidaan keskittyä erityisiin vammoihin, palautumiseen ja se voi myös tarjota energistä tasapainoa elimistölle.<br />
Energiaparannus perustuu kehon energiavirtojen ja tukosten aistimiseen.<br />
Jokainen hoito räätälöidään sinulle ja sinun tarpeisiisi.<br />
Energiahoito lievittää stressiä ja rentouttaa oppilasta.<br />
Energiahoito 48e h

ENERGIA HOIDOT 60min/75min

ENERGIAHOIDOT Hoidon tekee Satu Myllymäki 

Tarjoan energiahoito tunteja yksittäiselle asiakkaille.
Olen opskellut energiahoitoa perinteistä suomalaista energiahoitoa Petri Räisäsen johdolla Petri on jakanut ainutlaatuisen ymmärryksen energian niin joogasta kuin suomalaisesta kansanparantamisperinteestä. Joogan harjoitusten sekä oman energiakehon harjoittelijana annan myös syvää tietoisuutta Pranan sekä Energiakehon kanssa työskentelystä. Olen havainnut tämän työn auttavan vammojen paranemisessa, helpotusta kroonisessa kivussa sekä kivunlievitykseen.
Energiahoito tarjoaa syvärentoutusta . kun harjoittelija työskentelee kehon energiavirtojen vapaasti kulkemisen kanssa. Hoidossa voidaan keskittyä erityisiin vammoihin, palautumiseen ja se voi myös tarjota energistä tasapainoa elimistölle.
Energiaparannus perustuu kehon energiavirtojen ja tukosten aistimiseen.
Jokainen hoito räätälöidään sinulle ja sinun tarpeisiisi.
Energiahoito lievittää stressiä ja rentouttaa oppilasta.
Energiahoito hinta 48e h 56e 60min-75 min 

Pue miellyttävät joustavat vaatteet. Voit pitää sukat myös jalassa. Hoidon aikana sinun ei tarvitse tehdä tai tietää osata mitään.  Hoitoon voi tulla vain rentoutumaan ja kokemaan hoidon positiivinen eneria.  Varaukset Satu 0405808006 / www.mindbodyyoga.fi

 

Pin It on Pinterest